F1-legend võitleb taas haiglas elu eest, kulutulena levinud surmateated osutusid vääraks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Carlos Reutemann.
Carlos Reutemann. Foto: GERRY PENNY/SCANPIX

Argentina F1-legend Carlos Reutemann on haiglas väga halvas seisundis.

Reutemann viidi esimest korda tänavu haiglasse maikuus, mil tal diagnoositi sisemine verejooks. Pärast erinevaid operatsioone suudeti 79-aastase endise võidusõitja seisund nõnda heale tasemele viia, et ta lubati haiglast koju.

Kahjuks ei möödunud kaua, kui argentiinlane tuli taas haiglasse toimetada ning tema seisund on üha halvenenud. Alates 21. juunist viibib ta intensiivosakonnas.

Mõned päevad tagasi hakkasid sotsiaalmeedias ringlema teated Reutemanni surmast, kuid need osutusid õnneks vääraks. Võidusõitja tütar sai sotsiaalmeedias kaastundeavaldusi, kuigi oli samal ajal haiglas isa kõrval.

«Minu isa tervis on halb, kuid ta võitleb elu eest. Ta on endiselt elus ning soovin, et meid austataks,» sõnas Cora Reutemann sotsiaalmeedias.

Tütar avaldas ka, et kavatseb edaspidi alustada kohtuteed nende inimeste vastu, kes peaksid veel levitama valeinfot tema isa surma kohta.

Reutemanni peetakse Argentina ajaloo paremuselt teiseks F1 sõitjaks. Temast oli kuninglikus sarjas edukam ainult Juan Manuel Fangio, kes krooniti viiel korral maailmameistriks. Reutemann suutis karjääri jooksul võita 12 võidusõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles