Eestis põhjaliku testi teinud M-Spordi tiimijuht on Rally Estonia eel enesekindel

Christopher Krutto
Copy
Richard Millener.
Richard Millener. Foto: @World/M-Sport

Kuigi M-Sport on viimasel paaril hooajal jäänud konkurentidest maha ja võidurõõmu pole tunda saadud, siis Rally Estonia eel on Richard Millener enesekindel, et edasi on astutud suured sammud.

M-Sport käis hiljuti Eestis kolmepäevasel testil, mis peaks tiimil aitama kiiretel rallidel suuremat konkurentsivõimet näidata. «Oleme teinud edusamme. Tegime Reigeriga (M-Spordi vedrustuse tarnija) koostööd vedrustuse poolel ja tahtsime suurtel kiirustel rohkem stabiilsust leida ja teha tööd selle kallal, kuidas auto hüpekatest üle lendab,» seletas Millener Dirtfishile.

«Oleme Rally Estonial uue mootoriga, mis töötab väga hästi ja annab meile kiirust juurde. Kõik on positiivne ja soovime ehitada oma tulemused Safari ralli saavutustele,» jätkas tiimiboss. Samas tunnistas ta, et poodiumile jõudmine on endiselt keeruline.

Alustatakse konkurentidest paremal rajapositsioonil. «Loodetavasti suudame seda ära kasutada ja jahtida katsevõite. Lisaks peame olema heal positsioonil, kui eest kellegagi midagi juhtub,» rääkis Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles