VIDEO ⟩ Miljonite südamed sulatanud klipp jalgpalli EMilt (1)

Postimees Sport
Copy
Inglismaa koondise poolehoidja ei suutnud oma õnne ära uskuda.
Inglismaa koondise poolehoidja ei suutnud oma õnne ära uskuda. Foto: Kuvatõmmis

Inglismaa hingab jalgpallirütmis, sest nende koondis on jõudnud EMil finaali. Lahing nelja parema hulgas Taaniga on aga miski, mida üks tüdruk ei unusta eales.

Inglismaa võitis kodusel Wembleyl Taanit 2:1 ning pärast mängu tänasid pallurid kohale tulnud fänne. Poolkaitsja Mason Mount ei piirdunud aga vaid plaksutamise ja auringiga.

Nimelt otsustas klubileiba Londoni Chelseas teeniv inglane anda oma mängusärgi ühele fännile. Nagu allpool olevast videost, mida on erinevate postitajate alt kokku vaadatud miljoneid kordi, näha, tähendas see tüdrukule tohutult palju.

Kümneaastane Belle McNally usub, et Mounti žest polnud juhuslik. Nimelt nägi tüdruk koos oma isaga maanteel, kui Inglismaa koondis sõitis bussiga EMi avamängule. Tüdruk filmis bussi ja lehvitas mängijatele ning Mount lehvitas talle vastu.

«Kui nägime teda bussis, tahtsin teda mängul väga kohata,» ütles McNally The Sunile. «Minu arvates oli see temast väga viisakas naeratada ja tagasi lehvitada, kui me mööda sõitsime. Tegime isaga Taani mänguks Inglismaa lipu, kuhu kirjutasin Mounti nime ja panin südamed juurde.

Õnneks ta nägi seda, tuli meie juurde ja kõik teavad, mis edasi juhtus. See oli unistuse täitumine ning tahan Masonit tänada. Soovin Inglismaale pühapäevaks palju edu.»

EM-finaalis on Inglismaa vastaseks Itaalia. Mäng algab Eesti aja järgi kell 22.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles