McGregor lubas ajakirjanikul ninaluu puruks lüüa

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: STEVE MARCUS

Pühapäeva varahommikul lähevad vabavõitlusliigas UFC kolmandat korda vastamisi spordiala suurim täht Conor McGregor ja Dustin Poirier. Matši pressikonverentsil suutis üks ajakirjanik McGregori nii närvi ajada, et viimane lubas tal ninaluu puruks lüüa.

McGregor vs. Poirier triloogia eel on vastaseis 1:1 viigis. 2014. aastal teenis esimese raundi nokaudiga võidu McGregor, ent tänavu jaanuaris sai teise raundi nokaudiga magusa revanši Poirier.

Viimasest kuuest UFC-matšist on McGregor kaotanud koguni kolm. Iirlase kehvale statistikale viitas ka pressikonverentsil roosasse ülikonda riietunud ajakirjanik, kes alustas oma küsimust sõnadega: «Conor, mul on sulle küsimus. Pärast seda, kui Barack Obama oli veel president, oled sa võitnud ainult täpselt matši…»

McGregor küsimust lõpuni ei kuulanud, vaid haaras mikrofoni ja karjus ajakirjaniku suunas: «Pane oma suu kinni, enne kui tulen ja löön su nina puruks. Sa väike rott, ma murran su nina. Lööge teda keegi.»

Seejärel õnnestus ajakirjanikul ka oma küsimus lõpuni küsida: «Pool aastat tagasi saatis ta (Poirier – toim) sind kohta, kus aega ei eksisteeri. Tahame teada, miks peaks seekord teisiti minema?»

Mingisugust adekvaatset vastust ajakirjanik ei saanud. Kuigi oma küsimuses oli ta faktiliselt täpne, tuleb meeles pidada, et neli aastat tagasi võttis McGregor vabavõitlusest aja maha ning keskendus poksimatšile Floyd Mayweather juunioriga. Kuigi iirlane kaotas matši, teenis ta üle 100 miljoni dollari.

See matš hoidis teda MMA-st eemal kaks aastat. Kui ta võitluspuuri naasis, läks ta kohe vastamisi ala ühe läbi aegade parima Habib Nurmagomedoviga. McGregor jäi selles 2018. aastal toimunud matšis kindlalt kaotajaks. Üle pika aja esimese võidu teenis ta 2020. aastal, kui alistas esimese raundi tehnilise nokaudiga Donald Cerrone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles