Vetter vandus Teemantliiga etapi maa põhja: milline s*tt võistlus...

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Johannes Vetter.
Johannes Vetter. Foto: CRAIG BROUGH

Tokyo olümpiamängude odaviske suurfavoriit Johannes Vetter võistles teisipäeval Inglismaal Gatesheadi Teemantliiga etapil, kus tegi hooaja nõrgima tulemuse.

Vetter piirdus 85.25-ga, ent sellest piisas esikohaks. Olgu lisatud, et tänavu on sakslane koguni seitsmel võistlusel saatnud oda kaugemale kui 91 meetrit. Tema hooaja tippmark on lausa 96.29.

«Milline sitt võistlus… Ma ei ole tavaliselt mees, kes otsiks vabandusi, kuid seekord olen võistluste korralduses ja tingimustes tõesti pettunud. Võistluste alguses oli hoovõturada ülilibe. Tuleb välja, et korraldajad ei hooli suurenenud vigastusteriskist. Sellele järgnes naeruväärselt pikk paus enne viimast katset. Lihtsalt selleks, et rahuldada teleülekannet,» kirjutas Vetter Instagrami.

«Teemantliiga ootab professionaalseid ja erakordseid esitusi, kuid ei suuda ise pakkuda korralikke tingimusi. Häbiväärne! Vähemalt võitsin võistluse. Võib-olla oleks mõistlik auhinnaraha paigutada uue raja ehitamisesse. Vaid korraliku hoovõturajaga olen valmis kaaluma, kas tulen siia tagasi või mitte,» lõpetas Vetter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles