15 aastat tagasi öeldud karmid sõnad jõudsid vastuolulise spordijuhi juurde ringiga tagasi

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Madridi Reali president Florentino Perez.
Madridi Reali president Florentino Perez. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Hispaania väljaanne El Confidencial avaldas heliklipid, kus Madridi Reali president Florentino Perez kritiseeris üliedukat treenerit Vicente del Bosquet, kes juhendas kunagi ka Reali.

«Ta on idioot,» põrutas Perez lindistusel, mis pärineb 2006. aastast. «Ta pole kunagi trenni teinud ja ta ei tea ka, kuidas mehi treenida. Ta ei tea taktikatest midagi. Ta ei tea midagi.»

Teagi nüüd, kas del Bosque sai Perezi sõnavalingust teada ja see sütitas teda või milles asi, kuid 2010. aastal viis ta Hispaania maailmameistriks ja kaks aastat hiljem Euroopa meistriks.

Realiga võitis ta 21. sajandi vahetuse paiku kaks liigatiitlit ja kaks Meistrite liigat, seega oli del Bosque ka enne Perezi vihahoogu saavutanud rohkem kui suurem osa treeneritest.

Mõni aeg tagasi avaldas El Confidencial esimesed lindistused, kus Perez siunas Reali legende Rauli ja Iker Casillast. President on ise öelnud, et tema sõnad on kontekstist välja rebitud ning on nüüd päevavalgele toodud kättemaksuks Euroopa Superliiga loomiskatse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles