Lindmetsa kannustab Tarvas jätkama hooaja võidukas lõpp

Postimees Sport
Copy
Rakvere Tarva kogenud keskmängijat Renato Lindmetsa (palliga) kannustab karjäärile meistriliigas ilusat punkti asetama medal.
Rakvere Tarva kogenud keskmängijat Renato Lindmetsa (palliga) kannustab karjäärile meistriliigas ilusat punkti asetama medal. Foto: Ain Liiva

Meeskonna komplekteerimisega ametis Rakvere Tarvas lõi eelolevaks hooajaks käed korvpallitiimi raudvara Renato Lindmetsaga, vahendab klubi sotsiaalmeedia leht.

Möödunud hooajal Tarva kapteni kohustusi täitnud 37-aastane ja 202 cm pikk keskmängija on üks nendest palluritest, kes teinud virulaste rivistuses läbi terve kadalipu teisest liigast tagasi meistriliigasse.

"Mõtlesin natukene ja otsustasin, et teen ühe aasta veel," lausus Lindmets. "Natukene oli kurb, kuidas viimane aasta meie jaoks lõppes. Ma ei tahtnud niimoodi joont alla tõmmata, vaid ikka hooaja viimase mängu võidukalt lõpetada."

Tsenter tunnistas, et naudib praegu pere seltsis kaunist suve ja paneb vaimu valmis taaskohtumiseks tiimikaaslastega. "Peame hakkama varsti liigutama. Loodan, et saadame koos korda midagi ilusat," tähendas ta.

Tarva peatreener Martin Müürsepp märkis, et kogenud keskmängija jätkamine annab meeskonnale väga palju juurde. "Tean igal juhul, mida temalt saan – see on tugev võitlus kaitses ükskõik kelle vastu ta siis pikkadest peab kaitses olema. Pealegi tõmbab ta publiku saalis kaasa. Renatol on hea side Rakvere rahvaga," kõneles Müürsepp.

Juhendaja sõnul ei saa Lindmetsa puhul rääkida küll suurtest mänguminutitest, kuid oma aega on keskmängija suuteline korvialuses tsoonis igal juhul väärikalt kandma.

"Igas mõttes vajalik ja tugev täiendus. Ta toob juurde kogemusi, sest teeb platsil tarku valikuid. Kui vabaks jääb, siis ei saa loomulikult alahinnata ka tema viset, sest ta koputab need rahulikult korvi,“ lisas Martin Müürsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles