Milwaukee Bucks viigistas NBA finaalseeria

Toimetas Ville Arike
Copy
Giannis Antetokounmpo embab supermängu teinud Khris Middletoni.
Giannis Antetokounmpo embab supermängu teinud Khris Middletoni. Foto: Aaron Gash/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA finaalseeria neljandas mängus alistas Milwaukee Bucks Phoenix Sunsi 109:103 ja viigistas üldseisu 2:2-le. Meistritiitli saab nelja võiduga.

Bucksi kangelaseks kerkis seekord Khris Middleton, kes viskas 40 punkti. Bucks oli veel kaks ja pool minutit enne lõppu taga 97:99, kuid siis viskas Middleton oma meeskonna 10 järgmist punkti, eduseisul 101:99 pani aga Giannis Antetokounmpo võimsa kulbi kpalli korvi suruda üritanud vastaste tsentrile Deandre Aytonile.

Antetokounmpo kogus 26 punkti, 14 lauapalli ja 8 korvisöötu.

Enne Bucksi lõpuspurti näis, et õhtu peakangelaseks kujuneb Sunsi tagamees Devin Booker, kes jõudis lõpuks 42 punktini. Bookerist sai NBA ajaloos kolmas mängija, kes on karjääris esimest korda play-offis mängides visanud vähemalt kolmes mängud 40 punkti. Ta liitus üliväärika seltskonnaga, sest kaks esimest olid Rick Barry (5 mängu 1967. aastal) ja Wilt Chamberlain (3 mängu 1960. aastal)...

Kuid läinud ööl toetasid kaaslased Bookerit nadilt. Näiteks kogenud Chris Paul viskas mängust sama palju korve kui tegi pallikaotusi (5) ning jõudis kõigest 10 punktini.

Seeria viies mäng peetakse laupäeval Phoenixis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles