Poodiumikohta jahtiv Egon Kaur: klassivõidu mõttes on konkurents tugev

Karl Mihkel Eller
Copy
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Egon Kauri jaoks tähistab Rally Estonia tänavu neljandat MM-starti. Pärnakas soovib Ameerika mägedel kulgenud hooaja uuesti tõusule keerata. Kuigi Kaur ei tihanud seda välja öelda, siis on selge, et tema ja kaardilugeja Silver Simm unistavad WRC3 klassi esikohast.

Kauri hooaja algus lumises Soomes oli suurepärane ning ta lõpetas seal WRC3 arvestuse teisena. Sealt edasi pole asjad aga nii rõõmsates toonides kulgenud. Portugalis näitas pärnakas head hoogu, kuid ta rullus autoga üle katuse. Järgmisel etapil Sardiinias lõppes kõrge tulemuse püüdmine juba avakatsel, kui õnnetul kombel tuli auto alt ära esiratas.

Kodusel MM-etapil tahab Kaur ebaõnne korvata, pakkuda fännidele nauditavat sõitu ning loodab, et see tipneb pühapäeval WRC3 klassi poodiumikohaga. «Tahaks ilma vahejuhtumiteta finišisse jõuda, elu on näidanud, et see pole MM-etappidel lihtne. Võrreldes eelmise aastaga on Rally Estonia pikem, kindlasti tuleb ootamatusteks valmis olla. Aga püüame endast teha kõik oleneva, et neid ei tuleks,» ütles Kaur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles