Suninen kritiseeris Rally Estonia uusi katseid: sõidame nagu pimeduses (1)

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Dppi/Nikos Katikis/Scanpix

Tänavu autoralli MM-sarjas WRC-masinaga vaid poole kohaga kihutava Teemu Suninenile uued Rally Estonia katsed muljet ei avalda.

«Ma arvan et võime siin kiired olla, sest see on koos Soome ralliga üks minu parematest rallidest. Testisin autot esimest korda üle pooleteise aasta ja pean tunnistama, et mul on siin seetõttu kergem startida kui Sardiinias. On äärmiselt meeldiv olla tagasi WRC autos,» rääkis soomlane pressikonverentsil.

Küsimusele kuidas talle tunduvad uued kiiruskatsed, vastas Suninen: «Kui päris aus olla, siis ma ei ole neist just kuigi vaimustuses. Ma ei ole siin Eestis varasemalt nii kitsaid teid näinud ja metsade vahel sõites on kohati tunne nagu sõidaksin pimeduses.

Kurvide taha on võimatu näha ja saab usaldada ainult oma legendi. Samas on sõitjatel võimalik sellistes kohtades edu sisse teha.»

Nii Monte Carlos kui ka Keenias tegi M-Sporti sõitja juba esimesel kiiruskatsel avarii, kodusel Lapimaa rallil nappis kiirust ja kirja läks üheksas koht. Sellest kõigest hoolimata ta liigset pinget ei tunne: «Ma ei tunne liiga suurt survet, sest ma ei taha selle pärast muretseda, mis eelmistel kiiretel rallidel juhtus.

Soovin ainult sõidu peale keskenduda ja anda endast parim. Loodan, et sellest piisab.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles