NHLi tippude duellis võimutses taas Rangers

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New York Rangersi väravavaht Henrik Lundqvist.
New York Rangersi väravavaht Henrik Lundqvist. Foto: AP / Scanpix

NHLi idakonverentsi liider New York Rangers sai läinud ööl juba kuuendat korda järjest jagu neljandat kohta hoidvast Philadelphia Flyersist. Sedapuhku olid Rangersi võidunumbrid 5:2.

Sel hooajal on Rangers suutnud Flyersit lüüa kõigil neljal korral. Seis püsis viigilisena veel viimase kolmandiku alguses, kui Wayne Simmonds Flyersi poolelt arvulisest ülekaalust viigistas. Artjom Anissimov oli Rangersi avakolmandikul Madison Square Gardenis juhtima viinud. Teisel kolmandikul Brayden Schenn viigistas, kuid kuus sekundit enne vilet haaras Rangers Marian Gaboriki väravast uuesti eduseisu.

Flyersi teine viigivärav sündis lõpukolmandiku avaminutil, kuid kõigest 30 sekundit hiljem viis Michael del Zotto Rangersi uuesti ette ning Brandon Dubinsky värav ja Ruslan Fedotenko poolt tühja võrku saadetud litter vormistasid lõpunumbrid.

Boston Bruins alistas tänu Tim Thomase 35 tõrjele Washington Capitalsi, New Jersey Devils oli Ilja Kovaltšuki värava ja kahe väravasöödu toel 5:2 üle Pittsburgh Penguinsist.

TULEMUSED:

Washington Capitals – Boston Bruins 1:4

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 5:2

New York Rangers – Philadelphia Fleyers 5:2

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets 3:0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles