Katsuta kaardilugeja viidi haiglasse, jaapanlane katkestas

Christopher Krutto
Copy
Takamoto Katsuta pidi kaardilugeja Dan Barritti seljavigastuse tõttu võistluse pooleli jätma.
Takamoto Katsuta pidi kaardilugeja Dan Barritti seljavigastuse tõttu võistluse pooleli jätma. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rally Estonial nelja katse järel kolmandat kohta hoidnud jaapanlane Takamoto Katsuta pidi kaardilugeja Dan Barritti vigastuse tõttu võistluse pooleli jätma. Nüüdseks on selgunud, et Toyota rallipaar laupäeval võistlustulle ei naase.

Neljanda katse lõpus kolmandaks tõusnud Katsuta jättis ralli pooleli. Meediatsoonis tunnistas ta ajakirjanikele, et Barritt vigastas kaela ning viidi kiirabiga haiglasse, kus viidi läbi erinevad uuringud.

Tiim kinnitas hiljem, et Barrittiga on kõik korras, kuid tal soovitati puhata ja seetõttu otsustas Katsuta järelejäänud rallil osalemisest loobuda.

«Mul oli väga hea hoog, kuid siis neljandal katsel maandusin ühel hüppel halvasti kaardilugeja poolega ja ta tundis kaelas valu. Otsustasime kahe katse vahel võistluse lõpetada,» seletas Katsuta lõunases meediatsoonis.

«Paljud hüpped on väga teravad ja on keeruline ennustada, kuidas sa maandud. Maandumine ei ole naturaalne ja see on natuke õnne peale minek. Kui maandud vale nurga all, siis võib kergelt kaelas või seljas valu tunda,» jätkas ta.

See pole esimene kord, kui Rally Estonial hüppe tõttu ennast vigastatakse. 2019. aastal toona veel M-Spordis sõitnud Elfyn Evans vigastas suure hüppe järel selga ja pidi seetõttu kolm MM-rallit vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles