NBA ajakirjanik: räägitakse, et Porzingis on Doncici peale kade

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Luka Doncic (77) ja Kristaps Porzingis (6).
Luka Doncic (77) ja Kristaps Porzingis (6). Foto: Jevone Moore

ESPNi ajakirjanik Stephen A. Smith avaldas, et korvpalliklubi Dallas Mavericksi mängijad Kristaps Porzingis ja Luka Doncic ei saa omavahel läbi.

«Kristaps Porzingise suhted Luka Donciciga pole just parimad. Mõnede sõnul on lätlane Luka peale kade. Ma ei tea, kas see päris nii on, aga olen oma allikatelt kuulnud, et ilmselt on Porzingis lahkumas,» sõnas Smith.

Porzingis liitus Mavericksiga 2019. aasta jaanuaris, ent pole suutnud talle seatud kõrgeid ootusi nii hästi täita. Selles on oma rolli mänginud vigastused, ent asjatundjate hinnangul ei saa mööda vaadata ka Doncici ja Porzingise vahelisest keemiast. Või antud juhul selle puudumisest.

Uueks hooajaks valmistub Mavericks värske peatreeneri Jason Kiddi juhendamisel. Kaks päeva tagasi antud intervjuus jättis ta mulje, et Porzingis ei ole kuhugi minemas. «Ma arvan, et ta on põnevil ja valmis töötama. Te näete hoopis teistsugust Porzingist. See suvi on tema jaoks olnud positiivne. Ta on terve. Usun, et ta sobib ideaalselt Lukaga kokku,» lausus Kidd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles