Kaido Saksa köidab Tarva positiivne õhkkond

Postimees Sport
Copy
Kaido Saks (palliga).
Kaido Saks (palliga). Foto: Aian Liiva / Virumaa Teataja

Algaval korvpallihooajal toetab Rakvere Tarvast oma kogemuste ja täpse viskekäega virulastele juba tuttav ääremängija Kaido Saks, teatas klubi oma sotsiaalmeedia lehe vahendusel.

Kui möödunud suvel tuli Tarva pakkumine Saksa jaoks väikese üllatusena, siis tänavu tunnistas ta, et lootis saada klubilt kutset. «Eks ma ootasin ikka ja kindlasti tahtsin nendega edasi minna,» kinnitas Kaido Saks. Ta lisas, et sarnaselt Renato Lindmetsaga jäi temalgi läinud hooaja lõpp natukene hingele kripeldama.

Korvpallimänguga meistriliiga tasemel lõpparve tegemisest Saks liiga palju ette veel ei mõtle. «Kui Renato ütles, et tuleb veel üheks hooajaks, siis mina ei hakka siin punkti panemisest veel rääkima. Ei tea. Vaatame, kuidas siin läheb, aga korvpall meeldib mulle endiselt ja samamoodi on väga meeldiv Tarvas valitsev positiivne õhkkond – ühesõnaga väga hea koht,» kõneles 35-aastane pallur.

Ehkki suvi tähendab Kaido Saksa kui täiskohaga kooliõpetaja jaoks puhkuseperioodi, kavatseb temagi ennast peagi treeningute lainele häälestada. «Tasa ja targu. Kuskilt oli kuulda, et hooaeg võib varem alata ja seetõttu ei saa väga lõdvalt sellele vastu minna,» märkis ta.

Tarva peatreener Martin Müürsepp avaldas, et Kaido Saksast on kindlasti meeskonnale suur tugi. «Kaido on hea käega poiss ja kindlasti on tal lõbusam koos Renato Lindmetsaga pealinnast Rakveresse treeningutele ning mängudele sõita. Ega see kerge ei ole. Arvan, et leiame talle tema rolli,» rääkis Müürsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles