Latvala arvas, et Hyundai võib käiku lasta järjekordsed tiimikäsklused

Karl Mihkel Eller
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Jarek Jõepera/Rally Estonia

Sellest hooajast Toyota meeskonna tiimipealikuks saanud Jari-Matti Latvala oli laupäeva õhtul ootusärev. Ka tema ootab suure huviga, kuidas Rally Estonia liider Kalle Rovanperä favoriidikoorma all hakkama saab. Latvala loodab, et tema noor kaasmaalane suudab pea külmana hoida.

«Kalle teeb head tööd, ma olen hämmastunud, kuidas ta heitleb. (Eilne) hommikune rünnak oli uhke. Ütlesin õhtul, et keskendu esimesele katsele, sest see on kõige keerulisem katse rallil,» meenutas Latvala laupäevaseid sündmuseid Postimehele.

«Ta ei tunne hetkel survet. Mida lähemale ralli lõpp jõuab, seda rohkem sa elevust tunned,» teadis Latvala omast kogemusest rääkida. «Tuleb mitte millelegi mõelda. Lihtsalt sõita ja olla natuke ettevaatlikum, sest tal on Breeniga vahe sees,» tuletas soomlane meelde.

Kalle Rovanperä ja Jari-Matti Latvala.
Kalle Rovanperä ja Jari-Matti Latvala. Foto: Jarek Jõepera/Rally Estonia

«Hyundai võib Craigi ja Thierryga kohti vahetada,» avaldas Latvala ühe võimaluse, mida Hyundai tiim võib teha, et belglasele tiitlivõitluseks parem positsioon kätte mängida. «Siis ei hakka Breen Kallet ründama. Tuleb lihtsalt sõita ilma riske võtmata,» oli tiimipealik enesekindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles