Tänak tunnistas, et tiitliheitlus on tema jaoks läbi

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Jarek Jõepera/Rally Estonia

Ott Tänak pidi reedel Rally Estonia katkestama ja seetõttu kõrgeid punkte siit teenida ei saa. Pühapäeva hommikul tunnistas ta esmakordselt, et tiitliheitlusesse ta enam ei sekku.

Tänavu mitmel rallil ebaõnne kogenud Tänakul purunes kõigepealt kolmandal katsel rehv ning järgmisel kiiruskatsel sõitis ta teest välja põllule, mis lõhkus veel kaks rehvi. Kuigi ta tuli laupäeval rajale tagasi ja näitas suurepärast kiirust, siis kõrgesse mängu pole tal võimalik sekkuda.

«Kindlasti on [tiitliheitlus] läbi, aga proovime võimalikult palju punkte teenida,» sõnas Tänak WRC All-live'ile antud intervjuus. Lisaks tunnistas ta, et tiimi pärast oleks oluline proovida punktikatselt teenida maksimaalsed viis punkti.

Kuigi Tänak noppis eile kamaluga katsevõite, siis suures plaanis need mitte midagi juurde talle ei anna. Samas tunnistas ta, et see oli vähim, mis nad said koos Martin Järveojaga teha.

«Muidu oleks väga pikk ja igav päev tulnud. Vähemalt saime mingit põnevust. Tegime esimesel päeval vaid ühe katse, nii et katsekilomeetreid ei kogunenud palju,» seletas Tänak, miks eile kõrget tempot näidati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles