Rally Estonial eestlaste parima tulemuse teinud Jeets ei olnud saavutuse üle õnnelik

Karl Mihkel Eller
Copy
Raul Jeets.
Raul Jeets. Foto: Eero Vabamägi

Paljude eestlasest favoriitide jaoks ebaõnnestunud Rally Estonial sai parima Eesti rallipaari au endale Raul Jeets – Andrus Toom. WRC3 arvestuses viienda koha saanud Jeets lõpetas kokkuvõttes 17. kohal. Jeets loodab, et vigastuspausil olev poeg Gregor saab mõne kuu pärast naasta võistlustulle.

Kuigi oma tulemusega jäi ta rahule, siis ei tekitanud parima eestlase tiitel temas heameelt. «Kahju on lihtsalt, aga mis sa ikka teed. Kurb on, aga nii on,» ei olnud Jeets sellise tiitli üle õnnelik.

«Pikal võistlusel oli esimene päev võtmepäev. Sõitsime reedel nii nagu oskasime, kuna võistluspaus on olnud päris pikk. Laupäeva hommikul tegime mitu näpukat, siis kujuneski tulemus välja. Mul on hea meel, et lõpuni jõudsime ja kui kõik klappis, siis sõitsime väga konkurentsivõimelisi aegasid,» ütles Jeets rallit kokkuvõttes.

Raul Jeetsi poeg Gregor Jeets tegi sel aastal MM-debüüdi WRC3-klassis, kuid sportliku trauma tõttu tuli tal Rally Estonia vahele jätta ja ta on mõned kuud vigastuspausil. «Ma isana ja lähima võitluskaaslasena tahaks, et ta saaks kohe homme terveks, aga arvan, et tuleb realist olla ja anda aega. Võib-olla läheb kaks-kolm kuud, võib-olla kuu. Sportlikus mõttes on see hooaeg tema jaoks läinud,» ütles Raul Jeets, kes loodab, et poeg on sügisel taas rallidel stardis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles