Kaheksa kuud tagasi koljuluu murdnud vutiäss naasis jalgpallimurule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Raul Jimenez.
Raul Jimenez. Foto: Simon Galloway

Mullu elas Inglismaa kõrgliigas Wolverhampton Wanderersi ridades mängiv Raul Jimenez üle elu raskeima vigastuse, kui ta Londoni Arsenali vastu koljuluu mõranes. Nüüd on mehhiklane taas palliplatsil. 

Wolverhampton pidas möödunud nädalavahetusel oma esimese kontrollkohtumise enne peagi algavat uut hooaega. Selleks sõideti Mornflake'i staadionile külla Crewe Alexandra meeskonnale ning tasuks ka 1:0 võit.

Võidust aga hoopis olulisem Wolverhamtoni jaoks oli just Jimenezi naasmine jalgpallimurule. On ju tegemist ikkagi klubi tähtmängijaga, kes Inglismaa kõrgliigas löönud 48 mänguga 34 tabamust. Viimane tähistab ka klubirekordit Inglismaa kõrgliigas.

Jimenez oli naasmisel väga aktiivne ning suutis mitmeid olukordi tekitada. Väravat Mehhiko koondislane küll kirja ei saanud, kuid korra tabas tema pealelöök põiklatti.

Väljakul tuleb tal aga harjuda uue peakaitsmega, mis on just tema jaoks spetsiaalselt toodetud. See peaks kaitsma koljut sarnaste vigastuste eest, mis möödunud hooajal tema mängud kaheksaks kuuks lõpetasid. Tegelikult lubasid arstid Jimenezi väljakule juba maikuus, kuid ta pidi ootama esimest võistlusmängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles