Latvala avaldas, millal Rovanperä võitleb MM-tiitli eest

Karl Mihkel Eller
Copy
Vasakult: kaardilugeja Jonne Halttunen, tiimipealik Jari-Matti Latvala ja sõitja Kalle Rovanperä.
Vasakult: kaardilugeja Jonne Halttunen, tiimipealik Jari-Matti Latvala ja sõitja Kalle Rovanperä. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

WRC-sarja ajaloo noorimaks etapivõitjaks tõusnud Kalle Rovanperä võiks MM-tiitli nimel võidelda kolme aasta pärast, arvas Toyota meeskonnapealik Jari-Matti Latvala. Lisaks ütles ta Postimehele antud intervjuus, et Rovanperä rekordit lähitulevikus üle ei lööda, kuigi teised skandinaavlased võivad olla eriarvamusel.

Rally Estonia autasustamist vaadanutele tundus, et Rovanperä ei olegi oma võidu üle teab mis õnnelik. Jäämehele omaselt ta erilisi emotsioone ei näidanud ning ka hilisemates kommentaarides jäi ta pigem vaoshoituks. 20-aastane soomlane sai sellise oskuse eest kiita Latvalalt, kes oli üllatunud, kuidas tema hoolealune sellise pingega toime tuli.

«Ma poleks uskunud, et ta suudab selles olukorras nii rahulikuks jääda,» ütles Latvala pärast rallit Postimehele ja meenutas, et hüppas oma esimese WRC võidu järel kohe auto katusele ja oli ülevoolavalt rõõmus. «Kalle on tõesti jäämees. See on väga hea oskus. Ta näitas, et see on esimene võit paljudest ning et temast saab tulevikus maailmameister.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles