Lapseootel tüdruksõber süüdistab Itaalia koondislast poja hülgamises

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Nicolo Zaniolo.
Nicolo Zaniolo. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de/SCANPIX

Itaalia koondislane Nicolo Zaniolo saab õige pea isaks, kuid endise tüdruksõbra Sara Scaperrotta väitel ei näita ta poja Tommaso suhtes üles vähimatki huvi.

22-aastane AS Roma mängumees elas Scaperrottaga koos mitu aastat, kuid kui tuli ilmsiks, et naine on rase, otsustas jalgpallur suhte lõpetamisest teada anda, vahendab Football Italia.

«Tommaso on kahe inimese vahelise armastuse tulem. Ta oli oodatud ja ihaldatud, kuid miski muutus ning nüüd leian ennast olukorrast, kus pean ilma igasuguse toetuseta lapse kasvatamisega üksinda tegelema. 

Algul olin hirmul, et ei saa lapse kasvatamisega hakkama, aga aja jooksul on sellest välja kujunenud pigem pettumus, et Nicolo jääb kõigist poja kasvamisega seotud muredest ja rõõmudest ilma,» kirjutas naine oma Instagrami postituses.

Ta jätkas: «Üritasin temaga ühendust saada, aga ta blokeeris mu kõikjalt. Minu eesmärgiks pole kunagi olnud hädaldamine ja stseeni korraldamine. Soovin lihtsalt, et meie poega ümbritseks toetav võrgustik, keda ta saab pidada oma perekonnaks.

Loodan, et Nicolo leiab endas julguse ja avab lapse jaoks oma südame.»

Nicolo Zaniolo vigastas eelmise aasta septembris oma põlvesidemeid ja pidi terve möödunud hooaja vahele jätma. Ilma vigastuseta oleks ta kindlasti kuulunud ka EMi võitnud Itaalia koondisesse.

Lapseootel Sara Scaperrotta:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles