Murelik Hamilton kardab, et koroonaviirus on tema tervisele jälje jätnud

Christopher Krutto
Copy
Lewis Hamilton oli pärast Ungari GP-d silmnähtavalt kurnatud.
Lewis Hamilton oli pärast Ungari GP-d silmnähtavalt kurnatud. Foto: ANTONIN VINCENT via www.imago-images.de/SCANPIX

Seitsmekordne vormel 1 sarja meister Lewis Hamilton haigestus möödunud aasta lõpus koroonaviirusesse ja tunnistas Ungari GP järel, et see võis talle jäädava jälje jätta.

Mercedest esindav Hamilton sai eile Ungari GP-l kolmanda koha, kuid Sebastian Vetteli diskvalifitseerimine tõstis ta teiseks. Britt tundis ennast poodiumil aga ebamugavalt ja tiimi arst vaatas ta üle.

«Ma olen pärast sõitu nii väsinud. See oli üks imelikumaid kogemusi, mis mul on poodiumil olnud,» rääkis Hamilton Autosportile. «Ma olin uimane ja poodiumil muutus kõik uduseks. Ma olen terve aasta võidelnud oma tervisega, et pärast eelmise aasta lõpus juhtunut terve olla ja see on endiselt lahing,» ütles Mercedese piloot.

«Ma pole sellest kellegagi rääkinud, aga mulle tundub, et see on veniv. Ma mäletan, kuidas see koroonaviirus mulle algselt mõjus ja pärast seda on treening teistsugune olnud. Kurnatuse tase on teine ja see on paras väljakutse,» jätkas Hamilton.

«Ma jätkan üritamist ja treenimist, et valmistuda parimal võimalikul viisil. Äkki oli tegu vedelikupuudusega – ma ei tea – aga mul pole varem sellist kogemust olnud. Silverstone'is oli midagi sarnast, aga see oli palju hullem,» lõpetas 36-aastane britt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles