Meistriliiga debütant sai USA ülikoolist väärt täienduse

Postimees Sport
Copy
Taavi Jurkatamm (vasakul).
Taavi Jurkatamm (vasakul). Foto: Jessica Hill/AP/Scanpix

Ääremängija Taavi Jurkatamm liitub pärast San Francisco ülikooli lõpetamist meistriliiga debütandi Viimsiga.

«Mul on suurim rõõm olla oma esimesel profihooajal KK Viimsi ridades ning võidelda kohe kõrgete kohtade eest. Pean ennast meeskonnamängijaks, kes suudab väljaku täita treeneri nõudmisi. Ootan algavalt hooajalt palju võite ja publikut saali!» ütles Jurkatamm pressiteate vahendusel.

Oma viimasel ülikooliaastal kogus 206 cm Jurkatamm 25 mänguga keskmiselt 25,7 minutit mänguaega, 5,7 punkti ja 3,6 lauapalli ning alustades 23 mängu algkooseisus.

«Klubil on suurim rõõm, et talendikas mängumees Taavi Jurkatamm valis oma esimeseks profimeeskonnaks KK Viimsi. Tegemist on väga hea pikakasvulise viskajaga, kes suudab tegutseda edukalt ka lauas ning suudab mängida nii «kolme» kui ka «nelja» peal. Kindlasti suudab Taavi teha suuri edusamme enda arengus algaval hooajal,» kommenteeris KK Viimsi peatreener Valdo Lips.

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste: «Viimsil on hea meel, et Taavi usaldas oma esimeseks profihooajaks meie organisatsiooni. Näeme, et meil on Taaviga sama ambitsioon ennast liigas tõestada ning parim viis selle elluviimiseks on järjepidev ja sihikindel areng, mis päeva lõpuks tulemuse toob.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles