Messiga koos Barcelonas pallima pidanud jalgpallitäht soovib enne debüüti klubist lahkuda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: HENRY ROMERO/Scanpix

Jalgpallimaailm sai kõva põntsu neljapäeval, mil Barcelona teatas, et nende klubist lahkub talisman Lionel Messi. Sellega nende probleemid ei lõppenud, sest mänguta tahab võistkonnast minema jalutada ka Sergio Agüero.

Agüero liitus Barcelonaga sel suvel, mil ta otsustas Manchester Cityst lahkuda. Barcelonaga liitumisel rääkis enim kaasa fakt, et Agüero saab mängida koondisekaaslase ja hea sõbra Messiga. Praeguste uudiste valguses jääb see ära ning Agüero tunneb end petetuna.

Hispaania meedia teatel on Argentina ründetuus palganud endale juba avokaadi, kes asub teda Barcelonast lahkuda aitama. Väljaande Beteve sõnul olevat Barcelona president Joan Laporta lubanud, et ta saab Messiga koos väljakule joosta. See ongi asi, millest nüüd kinni haaratakse, sest see unistus Barcelonas jääb täitmata.

Ilmselt soovisid nii Messi kui ka Agüero väga koos jalgpallimurule joosta, sest sel suvel võideti üheskoos ka esimene karikas. Seda Argentina koondise rivistuses, mil lõpuks võideti Lõuna-Ameerika meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles