M-Spordi tiimipealikule teeb üks Belgia ralli aspekt muret

Christopher Krutto
Copy
Richard Millener.
Richard Millener. Foto: M-Sport

M-Spordi tiimipealik Richard Millener tunnistas, et on üks asi sel nädalal toimuva Belgia ralli puhul, mis talle kerget peavalu valmistab.

Belgia rallil suundutakse viimasel päeval kuulsale Spa-Francorchampsi ringrajale, kus sõidetakse ühtlasi ka punktikatse. See asub aga hoolduspargist suhteliselt kaugel ja Millenerile valmistab peavalu, et enne punktikatset on sinna määratud rehvivahetusala.

«Ma hindan seda, et peame uutesse kohtadesse minema, ja ma usun, et Spa ringrajal sõidetav punktikatse on väga huvitav. Sellises kohas on väga palju entusiastlikke toetajaid,» alustas Millener Dirtfishile antud intervjuud.

«Aga kaks rehvivahetusala tähendavad, et peame paljusid inimesi Spas kohapeal hoidma, et sellega tegeleda. Paneme punktikatseks uued rehvid alla, kuigi räägime kogu aeg, et proovime nende kogust vähendada,» nurises M-Spordi tiimipealik, kelle sõnul on see lihtsalt kulu.

Samas on Spa tuntud oma muutliku ilma tõttu ja nii ralli üks korraldajaid Alain Penasse kui ka FIA rallidirektor Yves Matton on selle poolt, seda just lisaturvalisuse pärast, mida uued rehvid sõitjatele punktikatsel annavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles