Ootamatu pööre Messi üleminekusaagas: PSGd süüdistatakse finantsreeglite rikkumises

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi peaks lähipäevil liituma PSG-ga, kuid sellele üleminekule proovitakse loopida kaikaid kodaratesse.
Lionel Messi peaks lähipäevil liituma PSG-ga, kuid sellele üleminekule proovitakse loopida kaikaid kodaratesse. Foto: Dppi/Marc Gonzalez Aloma/SCANPIX

Möödunud nädalal sai selgeks, et Lionel Messi Barcelona ridades ei jätka. Seetõttu haaras võimalusest kinni PSG ja hetkeseisuga tundub, et just sinna argentiinlasest jalgpallur suundumas ongi. Ometi võib tehing viimasel hetkel tagasilöögi saada.

Hispaania ajaleht Marca kirjutab, et Euroopa komisjoni esitati PSG vastu kaebus. Põhjus seisneb selles, et väidetavalt rikuks Prantsusmaa suurklubi Messi palkamisega finantsilise ausa mängu reegleid.

Marca on saanud kaebuse oma valdusesse ja kirjutab, et see põhineb finantsandmetel, mille põhjal ei tohiks PSG-l olla võimalik Messit ilma reegleid rikkumata tiimi tuua.

«PSG on finantsilise ausa mängu reeglite osas halvemas seisus kui Barcelona,» sõnas kaebuse esitanud advokaat Juan Branco, kes esindab Barcelona liikmeid.

Kaebuse esitajad loodavad, et see takistab PSG-l Messiga lepingu sõlmimise, kuid hetkel pole kindel, kas see neil ka läbi läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles