Kas ajalugu kordab ennast? Bayern noolib järjekordset Dortmundi ründetalenti

Christopher Krutto
Copy
Erling Haaland on paljude klubide radaril. Nüüd tunnistas avalikult huvi ka Müncheni Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidzic.
Erling Haaland on paljude klubide radaril. Nüüd tunnistas avalikult huvi ka Müncheni Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidzic. Foto: Revierfoto via www.imago-images.de/Scanpix

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi on tuntud liigarivaalide parimate mängijate enda ridadesse meelitamise poolest ja nüüd on nad seadnud sihid järgmise mehe peale. Selleks on ei keegi muu kui Dortmundi Borussia noor ründetähtErling Haaland.

21-aastane Haaland on jalgpallimaailma üks kuumemaid nimesid ja teda seostati juba sel suvel mitme tippklubiga. Kuigi tänavu ta ilmselt klubi ei vaheta, siis järgmisel suvel on see täiesti võimalik. Ühe kosilasena on ennast valmis pannud ka Müncheni Bayern.

«Haaland on üks parimaid mängijaid maailmas. Terve maailm tahab teda ilmselt endale. Muidugi jälgime teda, sest vastasel juhul oleksime amatöörid,» ütles Bayerni spordidirektor Hasan Salihamidzic sport1.de-le antud intervjuus.

Kusjuures norraka puhul poleks tegu esimese tähtmängijaga, kes Dortmundist Bayernisse on suundunud. Samasuguse karjäärisammu on teinud nii Robert Lewandowski, Mats Hummels kui ka Mario Götze.

Kui sel suvel oleks Haalandi eest pidanud välja käima vähemalt 150 miljonit eurot, siis järgmisel suvel hakkab väidetavalt kehtima tema lepingusse sisse pandud 75 miljoni eurone väljaostuklausel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles