Endine esireket: vanemad riisusid kogu mu raha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arantxa Sanchez-Vicario
Arantxa Sanchez-Vicario Foto: SCANPIX

Endine naiste tennise maailma esireket Arantxa Sanchez-Vicario avaldas oma äsjailmunud autobiograafias, et vanemad riisusid kogu tema vara ehk umbes 38 miljonit naelsterlingit.

Sanchez-Vicario autobiograafia kannab pealkirja «Arantxa, Vamos! Memoirs of a struggle, a life and a woman» (ligikaudne tõlge: Ühe võitluse, ühe elu, ühe naise memuaarid), vahendab Reuters.

40-aastane hispaanlanna jõudis karjääri jooksul 12 suure slämmi turniiril finaali, võites neli tiitlit – kolmel korral võidutses ta Prantsusmaa ning korra USA lahtistel meistrivõistlustel. 1995. aasta 6. veebruaril tõusis ta maailma edetabelis esikohale. Sanchez-Vicario auhinnakapis on veel ka kaks olümpiahõbedat ja kaks -pronksi.

Sanchez-Vicario teenis aastatega 10,7 miljonit naelsterlingit auhinnaraha, koos reklaamilepingutega ulatus varandus aga umbkaudu 38 miljoni naelani.

Nüüd aga tunnistas hispaanlanna, et rahas suplemisest on asi kaugel ja tal on raskusi maksude maksmisega.

«Pidin vanemate tõttu kõvasti kannatama. Nad jätsid mind tühjade pihkudega ja nüüd olen ma Hispaania maksuametile võlgu, seetõttu otsustasin, et ma ei vaiki enam,» rääkis Sanchez-Vicario intervjuus ajakirjale La Otra Conica. «Ema otsustas, milline oli mu soeng, milliseid riideid ma kandsin. Kui midagi ise ostsin, siis see talle üldiselt ei meeldinud. Nüüd olen aga rahata.»

Sanchez-Vicario avaldas ka, et ei suhtle enam oma vanemate ega vendade Emilio ja Javieriga.

Endise tennisisti süüdistusi kommenteeris ka tema ema Marisa Vicario Rubio. «Meie tütar Arantxa on astunud järjekordse sammu, et meid alandada ja meile haiget teha,» vahendab El Mundo tema sõnu. «Kui lugesime ajakirjast tema süüdistusi, langesime sügavasse meeleheitesse ja seda mitte üksnes kõikide nende valede tõttu, vaid seetõttu, et mõistsime, millises seisus meie tütar on.»

«Ohverdasime 20 aasta jooksul tema karjääri pärast kõik, jätsime oma elu ja abielu kõrvale,» jätkas ta. «Alates sellest, kui ta oli väga noor, käisin isiklikult temaga võistlustel kaasas, jättes oma abikaasa ja teised lapsed koju. Siis tuli mu abikaasa Emilio töölt ära, et samuti Arantxat aidata. Andsime endast parima, aga ilmselgelt vedasime teda alt, kuna ta süüdistab meid, et jätsime ta varemeisse. Tema viha ja põlgus jätavad mulje, nagu oleksime tema suurimad vaenlased.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles