Adamo Hyundai uusimast ralliautost: me ei pea mõtlema, et oleme Hyundai ja peame kohe kõik maha lööma

Christopher Krutto
Copy
Hyundai i20 N Rally2.
Hyundai i20 N Rally2. Foto: Hyundai Motorsport

Sel nädalavahetusel toimuval Belgia rallil teeb võistlusdebüüdi Hyundai i20 N Rally2 võistlusauto. Tiimipealik Andrea Adamo ei soovi latti kohe esimesel võistlusel liiga kõrgele tõsta.

Uuest Hyundaist saab maailma uusim Rally2-auto ja Lõuna-Korea autotootjal on masina osas suured lootused. Belgias asuvad selle rooli Oliver Solberg ja Jari Huttunen.

«Me ei pea mõtlema: «Hei, oleme Hyundai, me tuleme siia ja lööme kõik maha...» peame olema tagasihoidlikud ja näitama suurte nimede vastu, mida oleme teinud,» rääkis itaallasest tiimipealik.

«Oleme teinud ühe R5-auto ja see on nüüd teine. Tegime esimese juures eksimusi ja oleme nendest õppinud ning kogemusi hankinud. Oleme teinud suure arendustöö, minu inimesed on teinud hämmastavat tööd,» oli Adamo hoolealuste üle uhke.

Kuigi asjad on ilusti sujunud, siis auto esimeseks stardiks Belgias ta pingeid peale ei pane. «Tahan öelda, et ma olen optimist. Minu inimesed Hyundai eraklientide ralliosakonnast väärivad head võistlust, aga mitte ilmtingimata Ieperis,» ütles tiimipealik.

Algselt loodeti auto esimeseks stardiks Rally Estoniat, aga lõpuks lükati homologeerimise kuupäeva edasi 1. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles