FOTOD ja VIDEO ⟩ Messit esitleti fännidele koos huvitava särginumbriga

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Instagram@psg

Lionel Messi läbis eile õhtul Pariisis meditsiinilise kontrolli ja on nüüd ametlikult PSG mängumees. Prantsusmaa klubiga seob teda leping esialgu kuni ülejärgmise hooaja lõpuni, hiljem on seda võimalik poolte kokkuleppel veel aasta võrra pikendada.

Kuigi suurema osa karjäärist on argentiinlase seljal ilutsenud number 10, siis uues koduklubis hakkab kuuekordne maailma parim jalgpallur kandma särki numbriga 30. Põhjusi pealtnäha üllatavaks otsuseks on aga õige mitu.

Esiteks kannab juba PSGs number kümmet Brasiilia pallivõlur Neymar, kes on ühtlasi ka Messi hea sõber Barcelona päevilt.

Kõik teised säravad numbrid olid võistkonnas juba samuti võetud ning kuigi ilmselt poleks argentiinlasele olnud suuremaks probleemiks tahetud numbrit endale nõuda, siis otsustas ta minna rahulikumat teed pidi ja valis endale numbri, mida kandis Kataloonia klubis oma karjääri alguspäevil.

Lionel Messi saagiks FC Barcelona ridades jäi 778 mänguga 672 väravat. Lisaks väravatele õnnestus tal selle ajaga võita ka 35 trofeed.

PSG väntas Messi ülemineku esitluseks ka uhke klipi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles