Ksenija Balta kriitikutele: mõnele võib see mitte meeldida, aga mind ei huvita (12)

Postimees Sport
Copy
Ksenija Balta.
Ksenija Balta. Foto: Tairo Lutter

Kergejõustiklane Ksenija Balta teatas sotsiaalmeedias, et jätab kaugushüppe ning keskendub jooksudistantsidele. Kriitikutele teatas ta, et mõnele võib see otsus mitte meeldida, aga see teda ei huvita, sest ta on tõestanud, et on visa võitleja ja niisama alla ei anna.

«Nüüd kui Tokyo OM sai mõned päevad tagasi ametlikult läbi ja oleme jõudnud tagasi kodumaale, olen ka ise saanud ühtteist enda jaoks läbi mõelda,» kirjutas Balta oma Facebooki postituses.

«Kahjuks või õnneks ma kohe postitama ei asunud, sest emotsioone oli liiga palju, samas vastandlikuna oli nagu täielik tühjus. Tahtsin anda endale aega kõike seedida ja mõelda selle üle, et kas ajakirjanikele öeldu «... see oli minu viimane kaugushüppe võistlus,» on see, mida ma tegelikult tunnen ja arvan. Tuleb tõdeda, et sellest ebaõnnestunud võistlusest on möödas 10 päeva ja tunnen endiselt samamoodi - ma ei soovi enam kaugushüppe rajale astuda,» avaldas ta.

Tokyos ei õnnestunud Baltal tulemust teha, kuid tal oli oma arvamus ka temas kahtlejate kohta. «Mulle tundub, et see, et need inimesed sinusse ei usu, pigem näitab nende inimeste sisu ja seda, milleks nad ise võimelised ei ole ja nende usku iseendasse. Seega ma ei kahetse Tokyo OMile minekut. Seda enam, et ei olnud võimalik pääset edasi anda mõnele teisele Eesti sportlasele,» lisas ta.

Balta aga kinnitas, et see sõnum ei ole kindlasti hüvastijätt spordiga. «Nagu ma meediale ütlesin, ma soovin ja tunnen, et ma võiksin end proovile panna mõnel jooksu alal, seega kui elul mingit üllatust plaanis pole, siis ma usun, et te veel näete mind spordirajal. Kuid mis on ERILISELT RÕÕMUSTAV - ainuüksi mõte jooksule keskendumisest paneb mu südame ärevusest meeldivalt põksuma ja tänu sellele saangi aru, et praegune otsus on ÕIGE!»

Loe Ksenija Balta täispikka postitust Facebookist:

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles