Paidega koostöö lõpetanud Zelinski: minu ja peatreeneri nägemused on kohati väga erinevad

Postimees Sport
Copy
Indrek Zelinski.
Indrek Zelinski. Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Premium liigas kolmandat kohta hoidev Paide Linnameeskond ja nende abitreener Indrek Zelinski lõpetasid poolte kokkuleppel koostöö.

«Paide Linnameeskond ja esindusmeeskonna abitreener Indrek Zelinski lõpetasid poolte kokkuleppel koostöö. Kogu klubipere poolt aitäh Sulle Indrek ja kõike paremat edaspidiseks,» seisis klubi Instagrami lehel.

«Minu ja peatreeneri nägemused jalgpallist on mingite kohtade pealt väga erinevad. See pole üldse halb, aga see selgus tuli juba mingi aeg pärast alustamist,» lausus Zelinski Soccernet.ee-le.

«See koostöö ei läinud lihtsalt käima sellisel kujul nagu lootsime,» ütles Paide spordidirektor Gert Kams Soccernet.ee-le. «Istusime maha ja mõlemad pooled said aru,et targem on selles olukorras lahku minna. Mingit intriigi siin pole – jalgpallis on see tavaline, et inimestel on jalgpallile erinevad vaated.»

Eesti jalgpallikoondise eest 103 mängus 27 väravat löönud Zelinski liitus 2020. aastal Premium liiga teisena lõpetanud Paidega jaanuaris. 46-aastane Indrek Zelinski tuli mängijakarjääri jooksul kolmel korral Eesti meistriks FC Floraga ja neljal korral FC Levadiaga. Välisklubidest esindas Zelinski Soomes FC Lahtit, Taanis Aalborgi ja Fremi ja Rootsis Landskronat.

Oma treenerikarjääri jooksul on Zelinski juhendanud Eesti U18 koondist, Eesti naiste koondist ja Pärnu Vaprust ning olnud FC Levadia, Eesti U23 koondise ja Soome esiliigaklubi KTP abitreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles