Poodiumikohal sõitev Virves viimasel päeval liigseid riske võtta ei plaani

Christopher Krutto
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: Robert Virvese Facebook.

Lisaks Ott Tänakule on Belgias võistlustules ka juunior WRC-arvestuses sõitev Robert Virves, kes hoiab viimase võistluspäeva eel kolmandat kohta.

Avapäeva järel teist kohta hoidnud Virves langes teise päeva lõpuks küll kolmandale kohale, lastes endast mööda Soome rallitalendi Sami Pajari. 

«Belgia Ralli teine päev on seljataga ja tänase päeva teisel ringil möödust meist Sami Pajari ning langesime kolmandaks. Kuna meie eesmärk on koguda kogemusi asfaldil ja punktid ei ole meie jaoks nii määravad enam, siis asjatuid riske me võtta ei plaani ja hoiame kindlat tempot,» kirjutas Virves oma Facebooki lehel.

Kuigi Virvesel on tänavu olnud omajagu ebaõnne, siis Belgias on seni kõik kontrolli all olnud. «Seni on kõik sujunud väga hästi ja oleme kahe täispika päeva järel olukorraga väga rahul,» oli Saaremaalt pärit rallitalent rahulolev.

Täna oli Virvesel ja tema kaardilugejal Aleks Leskil varajane äratus. «Päev algab meie jaoks äratusega kell 5 hommikul ning siis suundume ca 300 km kaugusele Ieperist kuulsale Spa ringrajale, mille ümbruses sõidetakse homsed (tänased – toim.) 4 kiiruskatset,» ütles Virves.

Eesti ekipaaž kaotab ralli viimase päeva eel liidrile Jon Armstrongile ühe minuti ja 16 sekundiga. Teisel kohal olev Pajari jääb neist 15,8 sekundi kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles