MM-hooaja teise poodiumikoha saanud Virves: ei arvanudki, et nii hästi võiks minna

Karl Mihkel Eller
Copy
Foto: M-Sport

Erinevalt WRC-klassist said Eesti rallimehed Belgia MM-etapil juunioride arvestuses maitsta poodiumirõõmu. Robert Virves ja Aleks Lesk lõpetasid Belgia MM-etapi kolmandal kohal. Virvese jaoks oli tegemist teise poodiumikohaga sel hooajal, tema kaardilugeja jõudis aga esikolmikusse oma MM-debüüdil.

«Lõppkokkuvõttes tuli täitsa hästi välja. Ise ei arvanudki, et nii hästi võiks minna. Eesmärk oli läbida kõik kilomeetrid, et tulevikus paremini valmis olla. Saab väga rahule jääda ja just stabiilsus oli kõige suurem üllatus,» kommenteeris Virves oma võistlust Postimehele antud intervjuus. «Üsna kohe stardist alates oli okei olla. Kui esimesed katsed ära sõitsime, siis oli endal ka üllatus, et tempo oli niivõrd hea. Üritasime kuni lõpuni asju täpselt samamoodi teha.»

JWRC arvestuses võitis Jon Armstrong, kelle jaoks oli tegemist teise etapivõiduga sel hooajal. Ühe katsevõidu saanud Virvese arvates polnud briti kiirus Belgia asfaldil suur üllatus ja juba enne võistlust võis ennustada, et just tema hakkab näitama kõige kiiremaid katseaegasid. «Ta on asfaldil kindlasti väga kiire. Rohkem üllatas iirlase William Creightoni kiirus, kelle hea tulemus läks tehniliste probleemide küüsi,» ütles Virves iirlase kohta, kes noppis kaheksa katsevõitu, kuid lõpetas võistluse viiendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles