Prantsusmaa kõrgliigas kukkus mängija teadvustetult murule: kõigil hakkas korraks hirm

Postimees Sport
Copy
Bordeaux väravavaht Benoit Costil (paremal) kutsub arste Samuel Kalu juurde.
Bordeaux väravavaht Benoit Costil (paremal) kutsub arste Samuel Kalu juurde. Foto: SYLVAIN THOMAS/AFP/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliiga kohtumises Marseille' vastu kukkus mängu alguses murule Bordeaux' ründaja Samuel Kalu. Õnneks tuli mängija kiirelt teadvusele ning üllatuslikul kombel jätkas mängimist.

Ligue 1 teise ringi kohtumisest oli mängitud neli minutit, kui 23-aastane Kalu seisis karistuslöögi vastu meestemüüris ja kukkus järsku murule pikali. Tiimikaaslased tekitasid Nigeeria koondislase ümber kohe inimmüüri, nagu tegid Taani koondislased EMil Christian Erikseni kokkukukkumise juures.

Prantsusmaal jooksid väljakule arstid, õnneks turgutati Kalu kiiresti teadvusele ning mees lahkus väljakult oma jalal. Üllatuslikult naasis ta mõne hetke pärast väljakule, kuid Bordeaux' peatreener Vladimir Petkovitć otsustas ta siiski välja vahetada Rémi Oudini vastu.

Kohtumine lõppes 2:2 viigiga ning väravavõrku sai sahistada ka vahetusest sekkunud Oudini. «Kalu juhtum tekitas külmavärinaid. See on alati mängijatele ja pealtvaatajatele šokeeriv vaatepilt. Pärast seda, mis juhtus EMil Erikseniga, me mõtleme alati selle peale. Kõigil hakkas korraks hirm. Õnneks lõppes kõik hästi,» rääkis Oudini.

2019. aasta juunis viidi Kalu haiglasse, kui ta kukkus kokku Nigeeria koondise treeningul vedelikupuuduse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles