Hunt paistis uue klubi ridades mängitud esimeses kohtumises hästi silma

Postimees Sport
Copy
Arizona Cardinalsi kaitsja Margus Hunt (nr 76).
Arizona Cardinalsi kaitsja Margus Hunt (nr 76). Foto: Joe Camporeale/USA TODAY Sports/Scanpic

Ameerika jalgpallur Margus Hunt sõlmis eelmisel nädalal algavaks NFLi hooajaks lepingu Arizona Cardinalsiga. Esimeses kontrollmängus uue klubi eest paistis eestlane oma tegevusega kaitseliinis hästi silma.

Viimati Cincinnati Bengalsis mänginud 34-aastane Hunt osales uue koduklubi ridades hooajaeelses kontrollmängus Dallas Cowboysi vastu. Cardinals suutis Dallase meeskonna alistada 19:16.

Treener Kliff Kingsbury otsusega pidid Cardinalsi pikast mängijate rivist eemale jääma koguni 20 meest. Hunt aga mahtus treeneri valikusse ning tal polnud põhjust kahetseda. Kogu kaitseliin sai kohtumises kenasti hakkama ning kuigi vastaste mängujuhti maha rebida ei suudetud, siis osaletud mänguolukordade arv (inglise k. snap) näitaja oli Hundil 37.

Eestlasest rohkem olukordades osales Jack Crawford (40) ja uustulnuk Victor Dimukeje (55). Hunt, Crawford ja Josh Mauro olid kolm mängijat, kes liitusid Cardinalsiga hiljuti ning ei osalenud ühegi teise meeskonnaga hooajaeelses ettevalmistuses.

Enne põhihooaja algust peab Cardinals veel kaks kontrollmängu. 21. augustil kodus 2020. aasta Superbowli võitja Kansas City Chiefsiga ja 29. augustil võõrsil New Orleans Saintsiga. NFLi põhihooaeg algab 12. septembril samuti võõrsil Tennessee Titansi vastu.

Läänedivisionis mängiv Cardinals sai läinud hooaja põhiturniiril kirja kaheksa võitu ja kaheksa kaotust ega pääsenud sõelmängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles