Taaramäe loodab liidrisärki kanda kuni reedeni

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Rein Taaramäe Vuelta punases liidrisärgis.
Rein Taaramäe Vuelta punases liidrisärgis. Foto: Fotoreporter Sirotti Stefano via www.imago-images.de/SCANPIX

Eile Hispaania velotuuri kolmanda etapi võiduga punase liidrisärgi haaranud Rein Taaramäe loodab veel mõned päevad üldarvestust juhtida.

«Iga päev, mil liidrisärki omame, on väga hea. Kui peaksime selle aga täna õhtul kaotama, ei juhtu sellest ka mitte midagi. Usun, et särgi hoidmine on võimalik seitsmenda etapini, kui on teine mäefiniš. Samas võib ka juba varem kõike juhtuda,» rääkis Taaramäe Eurospordile antud intervjuus.

Lisaks eestlasele anti sõna ka Intermarche-Wanty-Gobert'i spodidirektorile Valerio Pivale, kelle kavalat plaani etapivõidu sepistamiseks tõi Taaramäe eile ka ise esile.

«Tähistasin Reinu võitu klaasi hea veiniga. Meie jaoks on kõik suurepärane. Tiim on ülimotiveeritudl ja Rein oli lausa fantastiline.

Kuna me ei võida tihti, siis naudime seda saavutust väga. Suurtuuri etapivõit ja üldliidri särk pole igapäevane sündmus,» rääkis 63-aastane itaallane.

«Me ei ole selle olukorraga harjunud, aga meil on häid sõitjaid ja me ei karda liidrisärgi kaitsmist.

Eeldan, et abi tuleb ka sprinterite tiimidelt. Kui midagi peaks aga valesti minema ja me ei suuda seda hoida, siis oleme Vueltaga juba niigi rahule jäänud. Meil on võit käes, kuid loomulikult tahame särki veel vähemalt paar päeva Reinu seljas hoida,» avaldas Piva lootust, et meeskonna ühise jõupingutuse tulemusena suudetakse eestlast võimalikult kaua üldliidrina hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles