Florale tuule alla teinud Kuressaare kaotas karikasarjas meistriliiga punasele laternale

Toimetas Ville Arike
Copy
Andre Paju lõi Kuressaare vastu kaks väravat.
Andre Paju lõi Kuressaare vastu kaks väravat. Foto: Margus Ansu

Spordisõbrad teavad, et pall on ümmargune, eriti on seda jalgpall. FC Kuressaare meeskond oli nädalavahetlusel saadud võiduga Eesti valitseva meistri FC Flora üle tõusnud seitsmendasse taevasse, kuid toodi eile õhtul maa peale tagasi.

Kuressaare kohtus Tipneri karikasarja 1/16-finaalis Tartus sealse Tammekaga ja pidi tunnistama võõrustajate 3:1 paremust. 30. minutil avas skoori Tristan Koskor, kes küll penalti löömisel ebaõnnestsus, ent jätkuolukorras palli väravasse lükkas. 40. ja 58. minutil kasvatas Andre Paju Tammeka edu juba kolmele väravale. 79. minutil sai tartlane Kevin Aloe küll teise kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma, kuid enamat ühest Mattias Männilaane väravast Kuressaare ei suutnud.

Tammeka asub meistriliigas viimasel kohal, kuid just Kuressaare oli Flora üle saadud võidu abil tartlased sellele positsioonile lükanud.

Rohkem meistriliiga meeskondi loos ses ringis omavahel kokku ei viinud. Üllatusi pole sündinud, kõrgemal tasemel mänginud meeskonnad on võtnud oma. Osa mänge on veel pidamata.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles