Shamrock Roversi peatreener: mängisime kaitses kohutavalt

Ville Arike
, reporter
Copy
Shamrock Roversi peatreener Stephen Bradley.
Shamrock Roversi peatreener Stephen Bradley. Foto: shamrockrovers.ie

FC Flora jalgpallimeeskond alistas Konverentsiliiga play-off'i esimeses mängus kodusel Lilleküla staadionil Iirimaa meistri Shamrock Roversi 4:2, kuid vastaste peatreener lubas, et seeria pole veel kaugeltki läbi. Tema sõnul tuleb selleks kordusmängus vältida tänaseid kaitseapsakaid.

Roversi lootsi Stephen Bradley selge mure oli kaitsetegevus, mis mängupilti arvestades oligi kohutav. Nii pealik seda ka nimetas. Lisaks neljale löödud väravale oli Floral veel paar sajaprotsendilist võimalust.

Bradley hinnangul oli tegemist individuaalsete eksimustega ning Roversi selge ülesanne on neid nädala pärast vältida. Kui seda suudetakse, saab rääkida ka edasipääsust. «Ma ei mäleta, et oleksime kaitses nõnda kehvalt tegutsenud. Meie edasipääsulootused on täiesti alles. Täna suutsime väravaid lüüa ja suudame ka kodus. Meil pole vahet, kelle vastu mängime, loome võimalusi ja lööme väravaid ikka. Flora käis küll agressiivselt peale, aga saime selle pressinguga üldjoontes edukalt hakkama,» võttis Bradley olulisema kokku.

Ta lisas, et kohutava kaitsetöö tõttu Rovers täna võitu ei väärinud: «Flora kasutas meie eksimused ära, kinkisime neile neli väravat. Me ei lase pead norgu, sest teame, mida peame koduses kordusmängus paremini tegema. Ka Meistrite liiga kvalifikatsiooni avaringis kaotasime võõrsil Bratislava Slovanile 0:2, aga mängisime selle vahe tagasi (tõsi, lõpuks võitis Rovers vaid 3:2, mis ei taganud edasipääsu – toim).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles