Belgia üleujutused päästsid Breeni ralli

Christopher Krutto
Copy
Craig Breen Rally Estonial.
Craig Breen Rally Estonial. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundai rallitiimi kolmanda sõitja kohta jagav iirlane Craig Breen tegi Belgias järjekordse suurepärase esituse, kuid pääses ühest eksimusest tänu Belgia vesisele suvele.

Breen tegi pühapäeval oma ainsa tõsisema eksimuse, kui läks liiga kiirelt ühte vasakkurvi ja sõitis oma Hyundai i20 Coupe WRC-ga üle valli. Kuigi see ei läinud talle palju aega maksma, siis iirlane tunnistas, et see läks napilt. Oma osa mängis selles kohutav suvi Belgias, kus suured vihmasajud nõudsid inimelusid ja tekitasid suurt materiaalset kahju.

«Teadsin seda kurvi juba rajaga tutvumisest ja nägin, et see on keeruline. Mind hoiatati ka enne kiiruskatse algust, sest see paistis WRC Live'ist päris keeruline,» rääkis Breen Dirtfishile antud intervjuus.

«Ma pidurdasin piisavalt vara, aga lasin künka tipus pidurit natuke liiga palju lahti ja kui uuesti natuke rohkem pidurdama hakkasin, siis läksid rattad blokki ja ma hakkasin kiiruse vähendamise asemel seda koguma,» jätkas iirlane.

«Pean tänama kohutavat Belgia suve, et nii palju vihma sadas, sest see tegi valli suhteliselt pehmeks. Tavalisel aastal oleks mu ralli seal lõppenud,» tunnistas Breen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles