Mängijakarjäärile joone alla tõmmanud Toobalist saab Tallinna Selveri peatreener

Christopher Krutto
Copy
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: Tallinna Selveri võrkpalliklubi Facebooki leht

Tallinna Selveri võrkpalliklubi andis teada, et tuleval hooajal tegutseb nende peatreenerina värskelt mängijakarjääri lõpetanud pikaaegne Eesti koondislane Andres Toobal.

Möödunud hooajal Balti meistriks kroonitud Tallinna Selver pidi loobuma peatreenerist Rainer Vassiljevist, kes siirdus tulevaks hooajaks Poola esiliigas mängivasse Wroclawi Gwardiasse.

Seetõttu palgati tema asendajaks viimased kolm aastat Tallinna Selveri abitreenerina tegutsenud Toobali, kes põlvevigastuse tõttu karjääri jätkata ei saa.

«Anname suurima rõõmuga teada kõigile võrkpallihuvilistele, et 2021 / 2022 võrkpalli hooajal on Selver Tallinn Võrkpalliklubi peatreener Andres Toobal.

Ats, nagu meie teda kutsume, on klubi juures olnud juba aastaid ning selle ajaga viinud end väga hästi kurssi kogu klubi tööga, mängijate individuaalsete nurkade ja iseärasustega ning selline redelisamm ülespoole oli ainuõige.

Klubi juhtkond on kindel, et Andrese visioon viib meeskonna järgmisele tasemele nii meeskondlikult kui ka mängijate tase individuaalselt,» seisis klubi Facebooki lehel avaldatud teadaandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles