Kuulujutud said kinnituse: Vene ja Hispaania kõrgliigaklubi lõpetasid lepingu

Postimees Sport
Copy
Siim-Sander Vene (palliga).
Siim-Sander Vene (palliga). Foto: Baloncesto Fuenlabrada SAD

Hispaania korvpalli kõrgliigaklubi Fuenlabrada teatas, et kahepoolse kokkuleppe tulemusel on nad lõpetanud lepingu Eesti koondislase Siim-Sander Venega.

«Klubi ja mängija on jõudnud kokkuleppele, mille tulemusena ei ole Siim-Sander Vene enam Fuenlabrada mängija. Soovime Siimule kõige paremat tema uutes väljakutsetes,» seisis klubi teates.

Vene sõlmis Fuenlabradaga mullu suvel kaheaastase lepingu, kuid pidi suure osa eelmisest hooajast vigastuse tõttu vahele jätma. Hiljuti seostati Vene Eesti esiklubi Kalev/Cramoga, kuid täpsemat infot pole kumbki osapool avaldanud.

Varasemalt on Vene Postimehele kinnitanud, et tal on Kalev/Cramoga sel suvel tõepoolest kontakte olnud, kuid viimati umbes kuu aega tagasi. Kalev on vahepeal teatanud, et on lõpetanud meeskonna komplekteerimise.

Vene siirdus 2006. aastal 15-aastaselt Kaunase Žalgirise noortesüsteemi ning kuulus Leedu esiklubisse lõpuks kümme aastat. Teda anti mitmel korral ka laenule, kuid Vene sai kirja ka mitu korralikku hooaega Euroliigas. 2016. aasta suvest saati on ta kuulunud erinevate Venemaa, Hispaania ja Itaalia klubide ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles