City 120 miljoni euro mees sai jala valgeks, Klopp soovitas jõulise mängu pooldajatel vaadata maadlust

Postimees Sport
Copy
Jack Grealish (paremal).
Jack Grealish (paremal). Foto: Conor Molloy/News Images via www.imago-images.de/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkavad pärast teise vooru avamänge täiseduga kaks klubi. Laupäeval teenisid võidulisa Liverpool ja Brighton.

Liverpool alistas kodusel Anfieldil enam kui 50 000 pealtvaataja kohalolekul 2:0 Burnley. Kohtumist asuti juhtima Diogo Jota 18. minut väravast, võit vormistati 69. minutil Sadio Mane ja Trent Alexander-Arnoldi koostööl sündinud väravast.

Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: RUSSELL CHEYNE/Reuters/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp avaldas pärast kohtumist arvamust, et kohtunik lasi mängijatel liialt toorutseda ning seda näitas ka asjaolu, et ei jagatud ühtegi hoiatuskaarti. «Kas enam ei vilistata vigu? Ma pole kindel.

Mulle meeldivad kõik otsused, mis langetatakse ründava meeskonna kasuks, nagu näiteks suluseisud. Aga peame mängijaid kaitsma. Seda ei saa eitada. Kui sellised asjad meeldivad, siis vaadake maadlust,» ütles Klopp pärast mängu lõppu.

Manchester City alistas suureskooriliseks kujunenud mängus 5:0 Norwichi. Nende värske mängija Jack Grealish, kes soetati ligi 120 miljoni euro eest Aston Villast, lõi esimeses kodumängus uue klubi eest kohe ka värava.

Veel sahistasid väravavõrku Aymeric Laporte, Raheem Sterling ja Riyad Mahrez. Avavoorus 0:1 Tottenhamile alla jäänud City avas sellega punktiarve.

Liiga uustulnuk Brentford teenis teist vooru järjest punktilisa, kui Crystal Palace’iga mängiti väravateta viiki. Esimeses voorus alistas Brentford 2:0 Arsenali.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles