Venelased võitsid meie koduõuel kolmikvõidu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Aleksander Bolšunov.
Aleksander Bolšunov. Foto: Sergei Bobylev/Scanpix

Otepääl lõppes täna rullsuusa MK-etapp, kus parimat minekut näitasid Venemaa sportlased. Meie idanaabrid triumfeerisid nii meeste kui ka naiste arvestuses.

Kolm päeva kestnud rullsuusa MK-etapi lõpetuseks sõideti nii meeste kui ka naiste arvestuses vastavalt 15 ja 10 km klassikasõidud.

Meeste konkurentsis teenisid koguni kolmikvõidu Venemaa koondislased. Esikoha noppis oodatult Aleksander Bolšunov, kellele järgnesid Aleksei Tšervotkin (+20,1) ja Aleksander Terentjev (+1.11,3). Seejuures oli Martin Himma lähedal venelaste kolmikvõidu rikkumisele, kuid teda jäi lõpuks Terentjevist lahutama 0,6 sekundit.

Teiste eestlaste kohad olid järgmised: Marko Kilp 13., Kaarel Kasper Kõrge 20., Hans Teearu 28.,Kevin Grihin 31. ja Timo Teearu 32. Kokkulõpetas võistluse 33 sportlast.

Naiste seas oli Venemaa sportlaste päralt poodiumi kaks kõrgemat astet. Esikoha teenis Otepääl samuti suursoosik Natalia Neprjajeva, kes edestas 54,3 sekundiga Marija Istominat. Kolmanda kohaga jõudis finišisse tšehhitar Sandra Schuetzova (+58,0).

Eestlannadest teenis parimana viienda koha Kaidy Kaasiku (+1.33,6), kes edestas 4,2 sekundiga kaksikõde Keidyt, kelle päralt oli kuues positsioon. Teiste eestlannade kohad olid järgmised: Hanna-Brita Kaasik 15., Johanna Udras 16., Teesi Tuul 17. ja Greete-Liisa Toom 23. Kokku lõpetas võistluse 32 sportlast.

Naisjuuniorite seas teenis eestlannadest parimana kolmanda koha Hedvig Altmäe ja noormeeste seas kuulus kuues koht Anders Veerpalule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles