Kaotusseisust välja tulnud Manchester United kordas Inglismaa kõrgliiga rekordit

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester United tähtmängija Paul Pogba (paremal) andis täna oma hooaja viienda resultatiivse söödu.
Manchester United tähtmängija Paul Pogba (paremal) andis täna oma hooaja viienda resultatiivse söödu. Foto: PETER NICHOLLS

Inglismaa kõrgliiga teises voorus sõitis tabeliliider Manchester United külla Southamtonile. Kuigi United loovutas hooaja esimesed punktid, siis 1:1 tulemusega korrati Londoni Arsenalile kuuluvat Inglismaa kõrgliiga tippmarki.

United läks kohtumisele vastu oluliselt innukamalt, kuid vastu mängukäiku suutis juhtima minna hoopis kodumeeskond. Southamptoni värava eest hoolitses Che Adams, kelle kauglöök võttis Fredist tugeva rikošeti ja lendas täpselt David de Geale püüdmatult väravanurka.

United suutis vastuse leida teise poolaja alguses, kui Bruno Fernandese ja Paul Pogba kombineerimise tulemusena leiti Mason Greenwood täiesti vabal positsioonil karistusalast üles. Inglismaa koondislane ei eksinud ja viik oligi tablool.

Rohkem väravaid selles kohtumises ei löödudki ning mõlemad kirjutasid tabelisse ühe viigipunkti. Avavoorus võidukas olnud United jätkab nelja silmaga neljandal positioonil, Southamton teenis seevastu tabelisse esimese punkti ja on nüüd 13. kohal.

Kuigi tulemus Unitedit ilmselt ei rahuldanud, siis kirjutati nende nimele üks rekord. Täpsemalt on United püsinud alates 2020. aasta veebruarist tänaseni võõrsil Inglismaa kõrgliigas kaotuseta. Selle aja jooksul on peetud 27 kohtumist. Sama suutis ka vahemikus 2003 aprill kuni 2004 september Londoni Arsenal.

Unitedil on võimalik rekord juba ainuisikuliselt endale võtta järgmises voorus, mil sõidetakse külla Wolverhampton Wanderersile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles