Ronaldo soovib Itaaliast lahkuda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Miguel Medina/SCANPIX

Torino Juventuse tähtmängija Cristiano Ronaldo on otsustanud, et ta soovib edaspidi jalgpalli mõnes teises klubis mängida. Sestap loobus ta ka Itaalia kõrgliiga avavooru kohtumises algkoosseisus platsile tulema.

Juventus alustas äsja uut hooaega Itaalia kõrgliigas ning esimeses vastasseisus sõidetakse külla Udinese meeskonnale. Kui viimastel aastatel on Ronaldo enamasti ikkagi terve olles kohe ka algrivistuses platsile tulnud, siis täna nõnda ei läinud.

Itaalia ajakirjanik Fabrizio Romano sõnul oli Ronaldo ise seda soovinud ja otsib endale aktiivselt ka uut koduklubi. Juventus ei saa aga teda kuskile lubada, kuna neile pole ühtegi pakkumist saabunud.

Juventus on samuti varasemalt öelnud, et kaaluvad endiselt Ronaldo müüki sel suvel. Nad mõistavad, et tegemist on viimase võimalusega Portugali tähtmängija eest mingit rahasummat teenida. See oleks veel ka viimane võimalus endale selle raha eest lisajõudu hankida.

Ronaldo on Juventuses mänginud alates 2018. aastast. 36-aastane ründetäht oli ka möödunud hooajal Itaalia kõrgliiga suurim väravakütt 29 väravaga, kuid ühtegi tiitlit see endaga kaasa ei toonud. Ronaldo praegune leping Juventusega kestab 2022. aasta 30. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles