JÄRELVAADATAV ⟩ Spordirahvas lükkas käima võimsa liikumisharrastuse kampaania

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy
Üle-euroopalise liikumiskampaania TOO SÕBER SPORTIMA! / MyPromise Europe avapauk ja tervisejuttude TALK SHOW 23.08.2021.
Üle-euroopalise liikumiskampaania TOO SÕBER SPORTIMA! / MyPromise Europe avapauk ja tervisejuttude TALK SHOW 23.08.2021. Foto: MyPromise

Vaata Postimehe vahendusel toimunud otseülekannet üle-eurpoopalise liikumisharrastuse kampaania «Too sõber sportima / MyPromise Europe» ürituselt Tartu Ülikooli Delta keskusest, kus räägiti üle 20 tervise- ja spordijutu.

Lugusid rääkisid ja liikumisharrastuse juurde kutsusid olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi, spordibioloog Kristjan Port, kultuuriminister Anneli Ott, tervise- ja tööminister Tanel Kiik, Tartu Ülikooli Kliinikumi juht Priit Perens, Eesti Olümpiakomitee asepresident Lauri Luik, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Kadri Ukrainski, tipp-mäesuusataja Tormis Laine, Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi juht Gert Prants, haridustegelane, Tartu tervishoiu abilinnapea ning spordisõber Mihkel Lees, endine tippjooksja, jooksutreener ja ProRunner jooksuklubi eestvedaja Viljar Vallimäe ja teised.

Vestlust juhtisid spordiaktivist Jüri Muttika ja külaliikumise ning nõudluspõhise ühistranspordiga tegelev Tanel Talve.

Oma ala ekspertide poolt tutvustati jalgrattasõidu, jooksmise, rulluisutamise, vibulaskmise, triatloni, koolispordi, külaspordi, suusatamise, fitnessi ja aeroobika, mäesuusatamise, tantsu ja teiste spordialadega alustamise ABCd.

Tegemist on sotsiaalse ja ühiskondliku projektiga, mille raames annavad sportlikud ja füüsiliselt aktiivsed inimesed eeskujudena lubadusi tuua liikumisharrastuse juurde mõni mitteaktiivne sõber, tuttav, töökaaslane või pereliige. Lisainfo kampaania kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles