Greete Steinburg sai Šveitsi mägisel mitmepäevasõidul neljanda koha

Postimees Sport
Copy
Greete Steinburg ja Alice Picard Swiss Epicul.
Greete Steinburg ja Alice Picard Swiss Epicul. Foto: Erakogu.

Greete Steinburg sai koos paarilise Alice Pirardiga Šveitsis toimunud maastikuratturite mitmepäevasõidul Swiss Epic neljanda koha.

Swiss Epic on viiepäevane maastikuratturite jõuproov, kus võistluspaarid panid oma oskused proovile St. Moritza, Valposchiavo ja Davosi piirkonnas asuvates mägedes. Viie päeva jooksul vändati 350 kilomeetrit, mille jooksul kogunes enam kui 12 000 tõusumeetrit.

Raske mitmepäevasõidu võitis Šveitsi – Lõuna-Aafrika Vabariigi duo Ariane Lüthi – Robyn de Groot koguajaga 19 tundi, viis minutit ja 53 sekundit. Neist jäid 19 minuti ja 17 sekundiga maha Saksamaa – Austria paar Adelheid Morath – Angelika Tazreiter ning 32 minuti ja viie sekundiga Itaalia duo Costanza Fasolis – Claudia Peretti. Steinburg ja Pirard kaotasid võitjatele ühe tunni, 33 minuti ja 21 sekundiga.

Meeste seas pälvisid esikoha šveitslased Nicola Rohrbach ja Lukas Flückiger (15:14.57). Nad edestasid Hollandi – Hispaania paari Hans Becking – Francesc Guerra Carretero (+6.37) ja Šveitsi – Luksemburgi duot Konny Looser – Sören Nissen (+21.09).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles