Schumacheri üks parimaid sõpru ei pääse F1-legendi vaatama: Michaeli abikaasa eemaldas mind tema elust (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Michael Schumacher koos enda endise mänedžeri Will Weberiga.
Michael Schumacher koos enda endise mänedžeri Will Weberiga. Foto: SASCHA SCHUERMANN/Scanpix

Endine Michael Schumacheri mänedžer Will Weber on pettunud enda hea sõbra abikaasas Corinna Schumacheris, kes ei luba tal meest külastada. Ta kritiseerib naist ka enda raamatus.

Weber töötas Schumacheri mänedžerina kakskümmend aastat ja sel ajal reisiti koos väga palju. Seda nii võidusõitudele kui ka erinevatele testimistele. Nende koostöö lõppes 2012. aastal, mil Schumacher karjäärile lõplikult joone alla tõmbas. 

Mäletatavasti juhtus 2013. aastal Schumacheriga väga tõsine õnnetus, millest mees pole tänaseni taastunud. Kahjuks pole Weber ka sakslast külastanud. Kindlasti on see talle väga valus, kuna oma raamatus nimetab ta Schumacherit enda parimaks sõbraks.

Ta on palunud küll Schumacheri abikaasalt Corinnalt luba sõbra juurde sõita, kuid sellele pole järgnenud ühtegi vastust. «Ma tean, et ta eemaldas mind tema elust. Miks just minuga nõnda teha? Miks mind karistatakse?» sõnab Weber enda raamatus.

Mändžeril on sellele ainult üks selgitus. Päeval, mil Schumacher end vigastas, ei tormanud ta kohe haiglasse. «See oli viga. Ma oleksin pidanud seda tegema,» jätkas Weber, kes kahetseb juhtunut ja on mõelnud sellele tuhandeid kordi. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles