Kaunase Žalgirise liider on meeskonnast lahkumas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Weems (palliga).
Sonny Weems (palliga). Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond võib ilma jääda oma meeskonna suurimast korvikütist Sonny Weemsist. Teatavasti on Weems varasemalt lubanud kindlalt hooaja lõpuni meeskonda jääda ja mitte mõne NBA klubiga liituda.

Eelmisel hooajal NBA meeskonna Toronto Raptorsi ridadesse kuulunud ääremängija võib meeskonnast enne hooaja lõppu lahkuda, kuna klubil on üsna väiksed võimalused jõuda Euroliigas kaheksa parema sekka.

Seni on Žalgiris vahegrupis kaotanud kõik kolm kohtumist ja kaotus järgmises ringis Barcelona vastu kustutab tõenäoliselt ka nende edasipääsulootused.

«Oleme (koos mänedžeri Roger Montgomeryga – toim.) pidanud omanikuga (Kaunase Žalgirise omanikuks on ärimees Vladimir Romanov – toim.) läbirääkimisi, et mis saab juhul, kui me ei jõua järgmisesse ringi. Ma arvan, et Leedu liiga otsustavate mängude pärast ma meeskonda ei jää,» põhjendas Weems Hoops Hype’i blogis. «Kui me Euroliigas kaheksa parema sekke ei jõua, siis ma lähen tõenäoliselt NBAsse tagasi. Saame umbes kahe nädala parast targemaks.»

Weems on Euroliigas toonud meeskonna kasuks keskmiselt 16 punkti ning on sellega kindlalt Žalgirise suurim korvikütt. Lisaks on tema arvele jäänud keskmiselt 5,2 lauapalli, 1,2 resultatiivset söötu, üks vaheltlõige ning tema takistamisel on tehtud 3,4 viga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles