Sebastien Loeb WRCsse naasmisest: meedia võimendab teemat üle (1)

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Julien Delfosse via www.imago-images.de/Scanpix

Viimastel päevadel on üha rohkem hakatud rääkima sellest, et Sebastien Loeb'ist võiks tuleval hooajal saada M-Spordi üks sõitjatest. Ajaloo edukaima rallisõitja sõnul asjad päris nii siiski ei ole.

Loeb, kes on võitnud rekordilised üheksa maailmameistritiitlit, on tänaseks juba 47-aastane ja pole pärast 2020. aastat WRC-sarjas rajale tulnud. Kuigi kuulujuttude järgi võiks ta tuleval aastal teha parajalt koguka programmi M-Spordiga, siis prantslase sõnul see paika ei pea.

«Jah, ma rääkisin Malcolm Wilsoniga (M-Spordi juht) kuu aega tagasi, et teha kaasa paar rallit, aga see on ka kõik. Sel ajal oli tegu lihtsalt vestlusega. Praegu on minu prioriteetideks Extreme E ja Dakar,» seletas prantslane Motorsport Magazine’ile.

«Ma ei ole ühtegi lepingut sõlminud ja pole kindel, kas tulevikus WRC-s sõidan. Ma ei tea. Meedia võimendab seda teemat üle,» lisas Loeb.

Tuleval aastal tulevad WRC-sarjas esimest korda kasutusele hübriidmootorid, mis Loebi sõnul on hea samm. «100kW hübriidmootor on väga võimekas ja sellega sõitmine on lõbus. Hübriidi jõud ei ole alati saadaval, nii et sa pead teadma, kus seda kasutada ja kus mitte. Strateegiliselt vajab see palju mõtlemist. Seda saab olema huvitav jälgida,» rääkis Loeb.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles